Tečaji

// OBČE

Naši tečaji se izvajajo v obliki petih modulov. Posamezen modul traja 4,5 dni. Običajno se v enem koledarskem letu zvrstita dva zaporedna modula.

Gre za elegantno kombinacijo teorije in prakse, pri čemer večji poudarek leži na praktičnih veščinah (klinični pregled, terapevtski pristopi).

Na tečajih obravnavamo tako periferne sklepe kot hrbtenico. Udeleženec tečajev lahko pridobi video vsebine z bogato paleto prikazov kliničnega testiranja in terapevtskih postopkov.

Za vpogled v posamezne tematike OM vabljeni k prebiranju prispevkov na našega bloga, ki jih objavljamo približno v 2-tedenskih intervalih (glej zavihek Domov).

Tekom tečajev se urimo v kliničnih veščinah, tako da se v sklopu zadnjega modula izvede – neobvezni – izpit. Slednji sestoji iz pisnega in praktičnega dela. Po opravljenem izpitu udeleženec prejme diplomo Cyriax Ortopedske medicine.

Zdravniki z udeležbo na naših tečajih pridobijo licenčne točke.

V pripravi je online-register diplomiranih Cyriax terapevtov, ki bo glede na regije omogočil večjo preglednost, predvsem pa za bolnika lažji dostop do kvalitetnejše oskrbe.


Za povpraševanje klikni tukaj.

 

836 total views, 3 views today